superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning
Registratie Webdesign Hosting Home

FAQ - Veelgestelde vragen

FAQ - Veelgestelde vragen algemeen

FAQ - Veelgestelde vragen over domein registraties

FAQ - Veelgestelde vragen over hosting

FAQ - Veelgestelde vragen over email

FAQ - Veelgestelde vragen over virussen

FAQ - Veelgestelde vragen over spam (junkmail)

Instellingen

Stappenplan voor aanpassen wachtwoord en secure server voor email account in Outlook Express   (Flash, 360 kB)

Stappenplan voor instellen POP email account in Outlook Express   (130 kB)

Stappenplan voor instellen FTP account in WS_FTP   (135 kB)

Tools

Anti-spam - Email Encoder

SIDN - Nameserver check (alleen voor .nl domains)

SuperXS Documenten

SuperXS - Privacy Statement

Policies, reglementen en voorwaarden

SIDN - Reglement voor registratie van .nl-domeinnamen (zie ook de SIDN website).

EURid - Algemene voorwaarden .eu-domeinnamen   (zie ook de EURid website).

ICANN - Geschilregeling gTLD's   (Engelstalig) (zie ook de ICANN website).
ICANN - Registrant Rights and Responsibilities   (Engelstalig)

DNS.BE Algemene Voorwaarden (Nederlandstalig) (zie ook de DNS.BE website).
DNS.BE Algemene Voorwaarden (Engelstalig) (zie ook de DNS.BE website).

Al onze leveringen zijn vrijgesteld van BTW. Alle prijzen onder voorbehoud.

Top

Home   |   Registratie   |   Web design   |   Hosting   |   Service   |   Contact

© 1997-2024 Copyright SuperXS Internet Services.
All rights reserved.