superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning superxs, hosting, super xs, webdesign, filasoft, flm web design, domein, web design, unix, domain, linux, php, webdesigning, web site, designing, website, amsterdam, nederland, photo, logo, foto, image, scan, scanning
Registratie Webdesign Hosting Home

Instellen nieuwe POP email account in Outlook Express

Index   |   Outlook Express   |   WS_FTP

1. Afbeelding 1 Open Outlook Express:
Start > Programs > Outlook Express
(NL: Start > Programma's > Outlook Express)

volgende >

2. Afbeelding 2 Kies uit het klapmenu Tools > Accounts
(NL: Extra > Accounts)

< vorige   start   volgende >

3.
Afbeelding 3 Afbeelding 3

Een nieuw venstertje opent.

Kies hierin het tabblad Mail
  (NL: Email).

Klik dan op Add > Mail
  (NL: Toevoegen > Email)

< vorige   start   volgende >

4. Afbeelding 4 De Internet Connection Wizard
(NL: Internet Verbinding Wizard) opent.

Typ in het eerste scherm uw naam (bijv. Pietje Jansen) en klik op Next
(NL: Volgende)

< vorige   start   volgende >

5. Afbeelding 5 In het volgende scherm staat standaard aangevinkt de optie
'I already have an e-mail address that I'd like to use'
(NL: 'Ik heb reeds een email adres dat ik wil gebruiken').
Verander dit niet.

Vul bij 'Email address' (NL: 'Email adres') uw email adres in.

Dit kan het email adres zijn dat u van uw internet provider heeft gekregen (bijv. pietje@xs4all.nl) of een email adres onder uw eigen domain (bijv. pietje@jansen.nl).

Let u er in dat laatste geval op dat u een *bestaande* alias gebruikt.
U kunt dit nakijken bij de POP user gegevens die u heeft ontvangen.

Klik op Next (NL: Volgende).

< vorige   start   volgende >

6. Afbeelding 6 Selecteer bij 'My incoming mail server is a'
(NL: 'Het servertype voor inkomende email is een')
de optie POP3.

Vul bij 'Incoming mail server'
(NL: 'Typ de naam voor inkomende email')
de naam van de POP-mailserver in.
Deze server naam is vermeld bij uw POP user gegevens.

Vul bij 'Outgoing mail (SMTP) server'
(NL: 'Typ de naam voor uitgaande email')
de naam in van de smtp server van uw internet provider.
Deze naam heeft u van uw internet provider gekregen.

Klik nu op Next (NL: Volgende)

< vorige   start   volgende >

7. Afbeelding 7 Vul bij 'Account name'
(NL: 'POP account naam') de login naam van uw POP account (bijv. usr-piet) exact in.
Let u hierbij op hoofd- en kleine letters en op de evt. CAPS LOCK van uw toetsenbord. In het algemeen zult u kleine letters gebruiken.
LET OP: Dit is *niet* automatisch het gedeelte voor het @-teken in uw email adres.
Deze login naam staat vermeld bij uw POP user gegevens.

Vul bij 'Password'
(NL: 'Wachtwoord') het bijbehorende password exact in. Dit verschijnt in sterretjes (*) in het invoerveldje.
Let u hierbij ook weer op hoofd- en kleine letters. Het password bestaat uit hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
Dit password staat vermeld bij uw POP user gegevens.

Als u dit account gebruikt op uw eigen computer zult u in het algemeen de optie Remember password (NL: Onthoud wachtwoord) aan willen laten staan. U kunt evt. uit veiligheidsoverwegingen (bijv. bij een gedeelde computer) deze optie uitzetten. Elke keer als u mail op wilt halen zal Outlook Express dan om uw password vragen.

De optie 'Logon using Secure Password Authentication (SPA)' laat u uit.

Klik op Next (NL: Volgende)

< vorige   start   volgende >

8. Afbeelding 8 Klik op Finish (NL: Voltooien)

< vorige   start   volgende >

9. Afbeelding 9 U heeft de account nu aangemaakt en kunt deze zonodig aanpassen:
Selecteer het account dat u zojuist hebt aangemaakt en klik op Properties
(NL: Eigenschappen).

< vorige   start   volgende >

10. Afbeelding 10 Onder het tabblad General
(NL: Algemeen) kunt u nu voor de duidelijkheid de account naam aanpassen in bijv. 'Account Pietje bij JANSEN.NL'.
Klik daarna op Apply
(NL: Toepassen) en vervolgens op OK.

Het hierna verschijnende scherm Internet Accounts sluit u door te klikken op Close
(NL: Sluiten)

Uw account is nu ingesteld.

< vorige   start

Al onze leveringen zijn vrijgesteld van BTW. Alle prijzen onder voorbehoud.

Top

Home   |   Registratie   |   Web design   |   Hosting   |   Service   |   Contact

© 1997-2024 Copyright SuperXS Internet Services.
All rights reserved.